FORMULARI INSCRIPCIÓ CAMPUS

OMPLIR DADES

0$

Gràcies, ens posarem en contacte tan aviat com sigui possible

Dades del nen/nena


You need to select an item to continue

Pas següent

Horari i Dates

Selecciona les setmanes

You need to select an item to continue

Pas següent

Altres dades

El pare/mare/tutor/tutora autoritza que les fotografies i vídeos que es recullin durant el campus puguin ésser utilitzades per actes de promoció o informació referents a The Samba Campus, renunciant a no demanar cap contraprestació per aquestes.

Cal recollir-la abans del 21 de juny.

You need to select an item to continue

Pas següent

Condicions

Preu total: [total]

Reserva de plaça i pagament del 50% de l’import.

Pagant el 50% de l'import final et reservarem plaça, però la inscripció definitiva no serà efectiva fins que no s’hagi pagat el total. Properament ens posarem en contacte per acordar el pagament restant.

You need to select an item to continue

Pas següent

Cost Final

L’import a pagar d’acord amb les dades escollides és de:

La inscripció serà efectiva un cop realitzat el pagament al número de compte

ES03 2100 4816 7422 0006 8401

Resum

Descripció Informació Quantitat Preu
Descompte:
Total :

Política de privacitat

D’acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, l’informem que les dades facilitades seran tractades de forma confidencial i incorporades en un fitxer titularitat de la Organització, amb la finalitat de realitzar la gestió administrativa i organitzativa de l’activitat, a més a més, d’enviar informació relacionada amb les activitats de The Samba Campus.


Termes i condicions

Com a pare/mare/tutor/tutora accepto que els possibles danys que pugui patir el fill, tant en les activitats realitzades en les instal·lacions esportives com fora, quedin coberts per la Seguretat Social o mútua corresponent, adjuntant una còpia de la targeta sanitària en el formulari d’inscripció. Manifesto també que el meu fill és apte per a realitzar qualsevol de les activitats que ofereix The Samba Campus. En cas contrari, és obligat entregar un certificat que especifiqui quines activitats no pot realitzar.

CONFIRMAR INSCRIPCIÓ