Oportunitats per caminar junts

The Samba People

El projecte

Què és The Samba People?

The Samba People és una entitat social sense ànim de lucre que té per objectiu promoure la salut i la inclusió a través de programes específics d’activitat física i nutrició per tal de conscienciar, educar i millorar la qualitat de vida dels infants i joves amb trastorn de l’espectre autista i de les seves famílies. L’Associació neix del compromís i la necessitat de crear entorns que promouen la salut de les persones amb autisme. L’activitat física, l’esport i la nutrició són els fonaments del projecte. Treballem per construir una societat més activa, més sana i més inclusiva, oferint igualtat d’oportunitats per als col·lectius amb risc d’exclusió social. El projecte sorgeix de la il·lusió, l’esforç i la formació de l’Albert Canal, especialitzat en autisme i atualment jugador de futbol professional a la primera divisió de Hong Kong i d’en Sergi Mateo, nutricionista del Girona Futbol Club a la primera divisió espanyola de futbol.

Promoure la salut mitjançant programes adaptats d'activitat física.

Aplicar estratègies nutricionals en funció de les necessitats individuals.

Funcionar la inclusió i la igualtat d'oportunitats per a tothom.

Missió

Oferim programes d’activitat física i nutrició adaptats a les capacitats, les preferències i les necessitats de la persona.

Visió

Treballem per construir una societat més activa, més sana i més inclusiva.

Valors

Compromís social

Promovem una societat inclusiva i amb igualtat d’oportunitats, respectant la diversitat i fomentant la conscienciació social.

Qualitat

Estem en contínua formació per garantir que totes les  nostres accions estiguin recolzades per fonaments científics.

Personalització

Creem programes adaptats a les capacitats, les preferències i les necessitats de la persona.

Responsabilitat

Donem resposta a les necessitats que contribueixen a la salut i el benestar de les persones amb autisme i de les seves famílies.

Esforç

Treballem amb la voluntat de canviar la societat promovent un estil de vida actiu, saludable i sostenible.

Diversitat

Creem entorns inclusius i amb igualtat d’oportunitats, afavorint una major visibilitat i conscienciació social i respecte a la diversitat.

Junta directiva

Estatuts

Comptes anuals

MEMBRES

CÀRREC

PERFIL PROFESSIONAL

Albert Canal Bartrina

President

Graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport per la UDG

Màster en Autisme per la UNED

Sergi Mateo Batallé
Vicepresident

Graduat en Nutrició i Dietètica per la UVIC

Màster en Nutrició i Salut per la UOC

Montserrat Pruna Bassa
Secretària
Graduada en Educació Social i Treball Social per la URL
Ferran Pagès Roquer
Tresorer
Graduat en Ciències Empresarials-Management per la UPF
Posem a disposició pública i de manera clara tota la informació referent a les implicacions socials i econòmiques de les nostres activitats.

Programes

Multiesport i nutrició

Programa multiesportiu i de nutrició adreçat a infants i joves amb autisme que té per objectiu fomentar la pràctica regular d’esport i promoure una alimentació saludable. Practiquem tot tipus d’esports i aprenem a preparar un berenar equilibrat i saludable. Cada dimarts de 17.30 a 18.45 a les instal·lacions de l’Escola Pia d’Olot.

Esport, lleure i nutrició
Programa adreçat a infants i joves amb autisme que es duu a terme durant dos dissabtes al mes al matí. Les activitats estan relacionades amb esports individuals i esports d’equip i també amb activitats de lleure, com per exemple sortides amb bicicleta, excursions, classes de ioga, karate i equinoteràpia. Aprendrem a preparar-nos un esmorzar equilibrat i saludable.

Col·labora

Fes-te soci

Fes-te voluntari/a

Fes un donatiu

   Patrocinador principal

   Patrocinadors

   Col·laboradors

   Amb el suport de